Aftellen naar Kerstmis met Beery Christmas

Sinds 2013 is Beery Christmas langzaam aan een begrip geworden. Duizenden bierliefhebbers bestellen jaarlijks de speciaal voor december geselecteerde bieren. Met 25 speciaal geselecteerde bieren uit de hele wereld tel je af naar Kerstmis. Elke dag een ander bier, op 1 december in één keer bij je thuisbezorgd in een prachtige doos. Je krijgt allerlei extra informatie, zoals achtergronden bij de verschillende bieren. Dat maakt deze bier adventskalender tot een verrijking van je bierkennis.

Waarom de adventskalender van Beery Christmas?

Een bieradventskalender is een leuke manier om af te tellen naar kerst. Je krijgt een doos met 24 biertjes en kunt elke dag een vakje openen en het bier drinken. Natuurlijk kun je ze ook opsparen tot de kerst en gezamenlijk met familie of vrienden op één dag nuttigen. Maar het leukst is toch om elke dag één bier te openen. Doordat er extra informatie over het bier gegeven wordt kun je je bierkennis gemakkelijk uitbreiden en proef je bieren die je misschien zelf niet zo snel zou hebben uitgezocht. Bij het Beery Christmas pakket zit al extra informatie, maar er hoort ook een speciale website bij. Op die site staan verhalen over de bieren en de brouwerijen, uitleg over de bierstijl, de manier van brouwen. Maar ook hoe je het lekker combineren met bepaalde gerechten, welk bierglas je het beste kunt gebruiken. Via social media wordt je in december op de hoogte gehouden van aanvullingen op de informatie, zoals interviews of live proeverijen. Ook kun je in december mooie prijzen winnen.

Wat voor bier zit er in het Beery Christmas pakket?

In het adventspakket van Beery Christmas zitten 25 verschillende bieren (ja, ééntje extra!) die speciaal gebrouwen zijn voor de 2021 editie van het pakket. Alle bieren komen van even zo vele brouwerijen, dus de verscheidenheid is enorm. De bieren zijn afkomstig uit alle windstreken en werelddelen, dus je proeft beslist bieren die je nog nooit geproefd hebt. De precieze inhoud van de doos is een verrassing, maar het zijn 25 flesjes van 33 cl. Elk jaar is er een nieuwe selectie van bieren uit nieuwe landen en van nieuwe brouwerijen. Qua smaak loopt het uiteen van pils tot donker bier. Een mooi cadeau voor elke biergenieter. De doos is al een cadeautje op zich: door het oplossen van raadseltjes vind je het volgende vakje met het volgende biertje om te openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *