Bestel hier jouw professionele horeca schort!

horeca schort

Dat koken een passie kan zijn voor veel mensen is te begrijpen. Niks is leuker en smaakvoller om de lekkerste gerechten te bereiden en hiervan te genieten. Wanneer je deze passie hebt zal je vast en zeker werkzaam zijn in de horeca. Koks onder mekaar weten als geen ander hoe fijn het is om de gasten te voorzien van lekker eten. Uiteraard met de achterliggende gedachten dat ze weer een keer terugkomen naar het restaurant. 

horeca schort

Wat verricht een kok op een dag eigenlijk?

Wanneer een kok zijn paradijs (de keuken) binnenloopt zal uiteraard als eerste voorbereidingen getroffen moeten worden voor het diner. Bepaalde producten dienen al bereid te worden om het in de avond op tijd op te dienen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om alles zo goed mogelijk klaar te hebben staan wil je een drukke avond kunnen volhouden.

Buiten het feit dat een kok speciale kleding draagt, zal je ook vaak zien dat er een horeca schort gedragen wordt. Hiermee zorg je ervoor dat kokskleding er netjes uit blijft zien en representatief naar de gasten toe. Daarnaast mogen de veiligheidsschoenen niet vergeten worden. Wanneer je namelijk werkzaam bent in de keuken zal je ook werken met messen en dergelijke. Je moet er niet aan denken dat er een mes valt terwijl jij geen veiligheidsschoenen draagt. Wist jij overigens dat je zowel de horeca schort als kokskleding kan laten bedrukken? Wetende dat er niemand anders jouw kleding zal dragen is wel zo prettig. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *