Cocktail set

Lees hier over een cocktail set en bekijk het assortiment in de cocktail-shop. Met cocktails maak je menig feestje compleet, want veel van je gasten vinden gemixte drankjes het lekkerste. In feite kan een cocktail niet mislukken, je kan zelf experimenteren, maar online zijn ook veel recepten te vinden; daar later over verder. De cocktail set, die je zelf samen kan stellen in de cocktail-shop, is van goede kwaliteit. Het is bestendig, het kan in de vaatwasser, het gaat jarenlang mee. In de cocktail-shop kun je samenstellen wat je wil hebben, en daarmee de meest heerlijke cocktails maken passend bij het seizoen en de gelegenheid.

Recepten ten over

Naast het cocktail set assortiment tref je bij de coctail-shop enkele recepten aan. Deze recepten zijn slechts een kleine greep van de vele cocktails die samen te stellen zijn passend bij het seizoen en de gelegenheid. Bovenaan de site van de cocktail-shop staat de navigatie, en helemaal rechts staat recepten. Deze staan in slechts drie categorie├źn, populair, kerstcocktails, en zomerse cocktails. Bijvoorbeeld de kerstcocktail met cranberry, wodka, cointreau, citroensap en suikersiroop, is ook heerlijk met gin i.p.v. wodka. Het geeft net een andere tint. Daaronder staat welke cocktail set je nodig hebt; shaker, strainer, en barmaatje.

Cocktails kunnen het hele jaar door en is voor iedere volwassene

Een cocktail set zal vaak van pas komen. Velen denken dat cocktails iets is voor in de zomer, maar dat is onjuist gedacht. In het voorbeeld staat dan een kerstcocktail, en apart staan de zomerse cocktails zoals sex on the beach, de gin tonic cocktail en de mojito cocktail. Maar cocktails zoals de Moscow mule, apple pie mojito, espresso martini, negroni cocktail en cosmopolitan kunnen het hele jaar door. Wat ook fout gedacht is; cocktails zijn drankjes voor vrouwen. Deze gedachten zijn nog uit vroeger tijden, ook mannen drinken cocktails. Bekijk dus het assortiment bij de cocktail-shop en de recepten, en maak ieder feestje speciaal met heerlijke cocktails.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *