De beste Le Creuset aanbieding qua koekenpannen!

lekkerste kippenragout

De koekenpannen van het merk Le Creuset worden steeds populairder. Maar het is nog best een uitdaging om te bedenken welke het meest geschikt is voor jouw keuken! Een pan van gietijzer of RVS en met of juist zonder anti-aanbaklaag. Waarom zou je überhaupt voor een Le Creuset aanbieding gaan? Ze zijn van hoge kwaliteit, ze zijn het populairst en hebben een groot assortiment. Wat wil je nog meer? Dit zijn de beste Le Creuset koekenpannen!

1. Le Creuset Les Forgees Koekenpan

De Le Creuset Les Forgees is een anti-aanbak koekenpan en heeft een PFOA-vrije coating die drievoudig versterkt is. Of je nou met of zonder olie wilt bakken, het kan allemaal. Ook is de koekenpan erg goed schoon te maken. Naast de braadpannen van Le Creuset zijn dit de best verkochte pannen van het bedrijf.

2. Le Creuset Gietijzeren Koekenpan

Dit is de klassieke koekenpan van Le Creuset. Je kunt er heerlijke knapperige resultaten mee bereiken. De binnenkant die van emaille gemaakt is, zorgt dat je slechts een kleine hoeveelheid vet nodig hebt. Hij heeft geen anti-aanbaklaag.

3. Le Creuset Magnetik Koekenpan

Deze pan is speciaal geschikt voor inductie kookplaten. Maar je kunt deze koekenpan ook gewoon voor andere warmtebronnen gebruiken. Hij is zelfs geschikt voor de oven, wat hem zeker het overwegen waard maakt!

4. Le Creuset Gietijzeren Skiller

De naam zegt het al een beetje: de pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Het is een heel veelzijdige koekenpan waarmee je kunt sauteren, roerbakken en bakken. Je hoeft het gietijzer niet in te branden. Hij is goed geschikt voor hoge temperaturen en makkelijk schoon te maken.

5. Le Creuset Magnetik Non-stick

Dit is de koekenpan van Le Creuset die geschikt is voor inductie én een anti-aanbaklaag heeft. Het is een robuuste pan die je ook op andere mogelijke warmtebronnen kunt gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *