De oorsprong van unieke kwaliteit

Big Green Egg

Wil je ook genieten van een bbq die unieke kwaliteiten heeft, dan moet je terug de tijd in naar de Big Green Egg. Een Amerikaans merk met sublieme kwaliteit, wat geen merk ooit heeft geëvenaard. Een barbeque waar je op perfecte wijze je vlees, vis en groente kunt bereiden zodat je een heerlijke smaak hebt die je met een andere bbq niet krijgt. In de loop der jaren is het model, moderner en innovatiever geworden om nog betere resultaten te krijgen. 

Big Green Egg
Kamado-style green color ceramic charcoal barbecue cooker at local festival. Chisinau, Moldova

De verschillende modellen

Onder alle omstandigheden kun je genieten van de Big Green Egg, ondanks zijn naam is de Mini uitvoering geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of vrienden.  Het oppervlak om te grillen is 25 centimeter, wil je een bbq voor twee personen dan is het Small model aan te raden. Een verrijdbaar model welke te verkrijgen is met zijtafels. Met het XL model geniet je met al je vrienden, een rooster van 61 cm doorsnede maakt het mogelijk voldoende vlees, vis en groente te bereiden.

Accessoires

Met de accessoires voor de Big Green Egg, kun je van je bbq een nog unieker model maken. Zijtafels, een rooster van gietijzer of een beschermhoes, elementen om nog meer te genieten van het comfort. In de webshop van firestation.nl vind je de verschillende modellen en accessoires. Er zijn ook accessoires die uniek zijn, en te gebruiken op verschillende modellen van de BGE. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met deze veelzijdige barbeque? Vraag informatie aan een van de medewerkers op firestation.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *