Een mooie bar kopen

U bent op zoek naar een bar voor bijvoorbeeld uw restaurant, hotel, kroeg of huisbar. Elke gelegenheid heeft een andere behoefte als het aan komt op sfeer en uitstraling. Maar door de bewerkelijkheid van hout en de professionalisering van de wereld van houten bars, is geen idee te gek of ontwerp onmogelijk. Een bar kopen lijkt een flinke opgave, maar wanneer u de juiste leverancier of barbouwer vindt, dan gaat u gegarandeerd naar huis met de huisbar of professionele bar van uw dromen. We nemen u graag mee om te kijken wat een bar kopen precies met zich meebrengt.

Welke sfeer zet u neer

Het is goed om van te voren te bedenken welke sfeer u neer wilt zetten. Gaat u voor een klassieke stijl, modern of een combinatie van de twee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een traditionele houten bar te laten bouwen, maar wel in een zekere zin te laten moderniseren door het laten aanbrengen van LED-verlichting. Deze verlichting is aan te passen aan de gelegenheid. Een romantische setting behoeft rood licht, bij een feestsfeer kan de verlichting in allerlei kleuren veranderen om mee te kunnen gaan de dansmoves van de gasten.

Een bar op maat, hoe werkt dat

Hoe werkt dat precies, een bar op maat laten bouwen? Nadat u de sfeer heeft bepaald, gaat het erom welke stijl, dus denk aan de details die zich in de bar bevinden, maar ook de vorm. Wilt u een hoek in de bar hebben, wellicht om de hoek heen van een muur, of wellicht een knik naar binnen. Het is ook mogelijk om een extra ‘bartafel’ eraan vast te bouwen. Deze is vast aan het standaard gedeelte van de bar vastgemaakt. Dit gedeelte dient als extra ruimte voor uw gasten om aan plaats te nemen. Kies hiervoor ook mooie barkrukken en barstoelen uit die de bar ne en de sfeer die u wilt neerzetten complimenteert. Er zijn ontzettend vele mogelijkheden, kijk dus goed naar wat u precies wilt en vraag vooral aan professionals naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *