Kies het lekkerste arrangement

bbq

Een gezellige middag met de buren, een barbeque met je vrienden het zijn allemaal redenen om het eten aan een ander over te laten. Jij geniet met familie en vrienden, het eten wordt gemaakt door een specialist. Natuurlijk heb je hierbij ruim voldoende keus in verschillende arrangementen, Catering Horst is niet zomaar een simpel menu maar laat je versteld staan van de mogelijkheden. Van een klassiek warm en koud buffet, tot een barbeque die voor bouwvakkers is bestemd. Voor ieder wat wils, waar de een houdt van vlees is de ander gek op salades. 

Geschikt voor ieder feestje

Gelukkig houdt niet iedereen van hetzelfde, dus is er ook genoeg te kiezen bij Catering Horst tussen de verschillende arrangementen. Vind je het leuk om je feest een thema te geven tijdens het eten, kies dan voor een Duits thema buffet. Heerlijke worst en sate van kippendijen, en natuurlijk niet te vergeten stokbrood en salades die ook worden geleverd. Ben je met een groep vanaf 10 personen, dan worden het bestek en de borden ook geleverd. Afwassen is er ook niet bij, dat neemt henkaarts.com ook voor zijn rekening. Eenvoudiger kun je niet genieten van een perfecte maaltijd. 

Catering Horst

Extra gerechten

Om het menu helemaal af te maken, heeft Catering Horst extra gerechten die je er ook bij kunt bestellen. Na het arrangement een seizoensdessert wat in bekertjes wordt geleverd, of vind je een bouillon of een soep vooraf lekker om te serveren aan je gasten? Op deze manier zijn er verschillende mogelijkheden waar je mee kunt combineren, of je nu met 4 of met 50 personen bent alles is in overleg mogelijk. Heb je een feest op locatie dan kan de muziek met verlichting ook worden verzorgd, zo heb je geen omkijken naar je feest en hoef je alleen maar te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *