Stijlvol hapjes presenteren? Gebruik een serveertoren!

Stijlvol hapjes presenteren? Gebruik een serveertoren! H1

Voor jou ook zo herkenbaar, een tafel vol met allerlei prachtige planken gevuld met hapjes op een verjaardag of gezellige avond en geen ruimte meer voor andere spulletjes? Dat is verleden tijd met onze te gekke serveertorens. Het voordeel aan deze serveertoren, is dat je maar liefst 4 plateau’s hebt waarop jij jouw favoriete hapjes kunt serveren. Zo kun je eenvoudig verschillende soorten hapjes serveren zonder dat jij ruimte te kort komt. Niet alleen zorgt deze serveertoren ervoor dat jij jouw hapjes praktisch kunt serveren en een stuk meer ruimte overhoudt op je tafel, maar deze toren draagt ook nog eens bij aan je interieur! Een echte eyecatcher dus! Wil jij je hapjes ook serveren als een baas, kies dan voor de Gusta Serveertoren.

Serveertoren met 3 of 4 planken? H2

Wist jij dat er verschillende manieren van serveren zijn? Zo kun je kiezen uit een serveertoren met 3 planken van bamboe, maar ook uit 4 planken. Het voordeel aan het serveren met deze toren, is dat jij per plank je eigen hapjes kunt presenteren. Wat dacht je van een bepaald thema per ‘etage’? Super leuk toch! Daarnaast zijn de plankjes er eenvoudig uit te halen zodat jij ze één voor één schoon kunt maken en eenvoudig is op te ruimen in de kast of je kelder. Vooral wanneer jij een kleine salontafel hebt, is het gebruik van een serveertoren enorm praktisch, het scheelt je niet alleen veel ruimte, maar oogt ook nog eens ontzettend leuk. Je zult hem bijna laten staan als woondecoratie. Zo kun jij op een leuke en vooral praktische wijze jouw culinaire hoogstandjes op een geweldige wijze presenteren en doe jij je visite versteld staan.

Geef een serveertoren cadeau H2

Ben jij opzoek naar een origineel cadeau? Dan is de Gusta serveertoren de perfecte keus! Deze te gekke serveertoren is niet alleen ontzettend leuk en handig om te gebruiken, maar nog veel leuker om te geven. Dus heb jij binnenkort een feestje, verjaardag of ben je opzoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan een te gekke serveertoren. Met dit cadeau weet je zeker dat jij de ontvanger versteld doet staan en positief zal verrassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *