Wat heb je allemaal nodig voor een barbecue?

In de winterdagen is niet het eerste wat je denkt: ik ga lekker barbecueën! Maar een barbecue in hartje winter kan de beste barbecue van je leven zijn.  Het geeft namelijk een enorm knus gevoel om lekker samen achter een warme barbecue te staan en elkaar te omhelzen. Tevens zijn er ook ander dingen waar je van kan genieten tijdens een winterse barbecue. Lees in dit artikel meer over winterse barbecues en hoe je deze goed organiseert. Of bestel alvast je barbecuevlees bij www.bollensteak.nl.

Het eten tijdens een winterse barbecue

Er zijn veel verschillen tussen een winterse en zomerse barbecue. Dit is niet alleen hoe warm het is, maar ook het eten dat geserveerd wordt. Tijdens de winter eet je vaker vlees dat van wild komt. Denk hierbij aan dieren, zoals een hert, een haas, konijn en zelfs zwijn. Dit vlees kan je ook allemaal op de barbecue klaarmaken, zodat het echt lekker barbecuevlees wordt! Tevens is het vlees niet het enige eten dat fijn is tijdens een winterse barbecue, denk bijvoorbeeld ook aan het roosteren van marshmallows. Naast het eten is het drinken ook gevarieerder tijdens een winterse barbecue. Allereerst, een lekkere warme kop chocomelk met slagroom of de marshmallow is ideaal voor dit weer. Ook glühwein geeft je een lekker warm gevoel van binnen.

Hoe houdt je je gasten warm?

Als we het over warm hebben dan denken we aan de zomer, maar de warmte van binnen kan alleen komen tijdens de winter. Het samenzijn met dierbaren op koude dagen leidt tot warme gevoelens. Dit zorgt er natuurlijk niet voor dat iedereen zich niet doodvriest. Heb je een warmtelamp, dan is deze ideaal voor jouw winterse barbecue. Zorg er daarnaast ook voor dat je lekkere warme fleece dekens hebt die mensen over hun schoot kunnen leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *