wat is een barkoelkast?

horeca bar koelkast

Een horeca bar koelkast is een basisapparaat. Verschillende modellen hebben een reeks kenmerken en ontwerpfuncties die zijn ontwikkeld voor een betere opslag, koeling en organisatie. Het is belangrijk om rond te kijken voor een horeca bar koelkast die elke box aanvinkt als het gaat om het bewaren van koude dranken en snacks.

Grootte

Grootte is een van de belangrijkste factoren als het gaat om het zoeken naar een nieuwe barkoelkast. Als het niet genoeg opslagruimte heeft, verslaat het het doel. Als je maar een paar drankjes hoeft te bewaren, kan een model met een lager volume, zoals een 42 liter mini-barkoelkast, voldoende zijn, maar als u veel koude opslagruimte nodig hebt, zoek dan een apparaat met een hoger volume, zoals een barkoelkast van 190 liter.

horeca bar koelkast

Deuren

Als je naar de deuren van een potentiële nieuwe koelkast kijkt, moet je opletten in welke richting deze opent, vooral als je van plan bent de barkoelkast op een moeilijker toegankelijke plaats te plaatsen. Er zijn zowel rechts- als linksdraaiende modellen beschikbaar, zodat u een koelkast kunt vinden die bij uw huis en uw doel past. Sommige koelkastmerken hebben zelfs omkeerbare deuren die kunnen worden aangepast met behulp van extra bevestigingssets. Hoewel veel koelkastdeuren ondoorzichtig zijn, hebben sommige doorzichtig glas waardoor je kunt zien welk eten en drinken je hebt gekoeld voordat je de deur opent. Sommige koelkasten met glazen deuren hebben verwarmde fronten die condensvorming voorkomen.

Nu we het toch over deuren hebben, een barkoelkast kan worden geleverd in koelkastvarianten met een enkele deur en een koelkast met dubbele deuren, waarbij het boven gemonteerde koelkastcompartiment vriesruimte biedt.

Interieur verlichting

Uw eten en drinken baden in hoogwaardige LED-verlichting kan niet alleen de aantrekkingskracht van het interieur van je barkoelkast versterken, maar het helpt u ook om te zien wat je hebt opgeslagen. Binnenverlichting is een handige functie voor uw koelkast, vooral bij weinig licht.

Verstelbare rekken

Verstelbare planken zijn een handige functie om te verdelen en meer ruimte te creëren voor verschillende etenswaren en dranken. Rekken verschilt per type barkoelkast en merk, waarbij duurzaam gehard glas een van de meest voorkomende planktypes is. Maar sommige koelkasten hebben metalen flessenrekken voor eenvoudige opslag van flessen en draadrekken voor een optimale luchtstroom door de koelkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *