Wat voor soorten thee bestaan er?

earl grey losse thee

Thee; ik vind het heerlijk en ben dan ook een echte theeleut. Je hebt tegenwoordig zelfs thee sommeliers. Net als wijn is thee echt een delicatesse. Het wordt vaak onderschat en men denkt: “Ow” het is toch maar water met een smaakt. Niets is minder waard en er zijn zelfs diverse soorten thee te verkrijgen. Het is heerlijk om te genieten van een slok thee na een maaltijd. En wist je dat? Het zelfs de eetlust bevorderd. Niets is gezonder dan thee drinken tijdens de maaltijd. Ik drink dan ook veelvuldig thee tijdens de maaltijd en geniet van alle thee die in mijn kast staat.

Weet jij welke soorten thee er bestaan? Nee; lees dan snel verder.

earl grey losse thee

Welke soorten thee zijn er?

Je kunt natuurlijk die thee van die bekende merken kopen, deze zitten in een zakje en je hoeft er alleen maar water over heen te gieten. Thee is echter veel meer dan water met een smaakje. Je kunt zelfs het beste diverse soorten temperaturen water hebben voor diverse soorten thee. Je hebt de volgende soorten:

  • Witte thee
  • Groene thee
  • Earl grey losse thee
  • Losse thee (thee die niet in een zakje zit)
  • Kruiden thee
  • Verse thee
  • Zwarte thee
  • Gerookte thee

Earl grey losse thee is heel makkelijk om te zetten. Het is ook een bekende thee soort, alleen denken veel mensen dat deze in een zakje zit. Het mooie aan earl grey losse thee is dat het veel meer smaak heeft. Je giet er water op en je zult verstelt staan van de smaak. Verder kun je ook zeker genieten van groene thee of witte thee. Kruidenthee is mijn favoriete thee. Ik drink het liefste alle soorten kruiden. Verse gember is bijvoorbeeld mijn favoriete thee.

Vraag advies over thee

Ga zeker eens naar een speciaalzaak welke gespecialiseerd is in thee. Zij zullen je uitleggen welke thee er allemaal te verkrijgen is en hoe je thee het beste zet. Je zult verstelt staan van de diversiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *